Varför det är bra att träffa likasinnade IRL på Världskonferens

Man påminns om att man har röntgen syn helt enkelt.

Åh jag måste bara berätta lite kort. Påfylld med energi och inspiration.

Jag är hemkommen efter en vecka i Budapest på världskonferens.

Det var jag och fem fantastiska terapeuter från Sverige, vi bodde på vackra  Margret Island.

Tänk att man nästan glömmer bort hur det är från år till år!

Vi alla lyfte enormt i energi tillsammans och man blir så tagen varje gång av vilken  utrustning vi har!  Det är otroligt vad vi kan se och få fram när vi använder vår device rätt.

I år var det många duktiga lärare och dagarna var fullmatade med tips på tips, djup kunskap av fenomenala lärare, läkare som använder sin QUEX ED, mästare som tränar eliten osv.

I am impressed!

Tänk dig att ha ett sånt här verktyg som gör att du kan inte bara se var obalanserna kommer ifrån utan du kan också balansera upp det- Re-educate the body som vi säger.

Vi har en obegränsad device QUEX ED är alla devicer som finns förpackad i en enda utrustning, du behöver inget mer.

Det bara otroligt och man undrar varifrån har vi fått denna kunskap nerladdad ifrån.

Jag tänker så ofta…hur är det möjligt. Jo.. Jag vet hur , men ändå så blir jag överraskad hela tiden.

En kvinna fick hjälp efter att ha gnisslat tänder i hela sitt vuxna liv! Efter 1 gångs TMJ balansering av käkar och tänder så upphörde problemet.

Hon var helt snopen själv och jag också, enda gång inkopplad i devicen! Normalt får man jobba fler ggr och även med underliggande stress som vi kan se vad och vilka känslor som finns i klientens undermedvetan och som triggar att an gnisslar tänder. Man har röntgen syn helt enkelt.

En annan sov som en stock efter sleep and relax session och en tredje person fick facelift och samtidigt bild på hur hjärnan energifält såg ut innan och efter balanseringen, vilket visade vilka områden som dominerade personen och vad som har balanserats.

Ett annat exempel var att vi gjorde grupp-rensning på alla 100 personer som var med.

Vi rensade  allas auror och man märker skillnad, det är ”något” som händer, magi?! Nej inte alls. Det som händer är att vi alla har eller påverkar av olika energier som inte ska vara i vårt system, speciellt i dessa tider så det känns som man har tagit ett bad efter att ha haft gyttjebrottning.  Hel, ren och lättad blir man med denna aura cleaning terapi.

Jag kommer att berätta mer i nästa inlägg och ge exempel på hur och vad vi gjorde. Är du nyfiken på något område så skriv det gärna i kommentaren här nedan.

Jag önskar dig en skön söndag.

 

 

Dela inlägget

5 reaktioner på ”Varför det är bra att träffa likasinnade IRL på Världskonferens”

  1. Underbart att se! Önskar att jag kunnat vara med men jag valde denna gång att investera i ”point-probe-pennan” men hoppas kunna hänga med nästa år! Ser fram emot att höra mer om era äventyr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *