Frequence for Life Biofeedback

Modern vetenskap känd sen urminnes tider? – Framtiden redan idag.

Tänk om barnen i skolan… fick lära sig det här som jag anser den sanna vetenskapen, nämligen Kvantfysik. Vilket annorlunda liv vi alla skulle ha då… Den goda nyheten är att vi redan är på god väg!

Tyvärr har den gömts undan sedan långt tillbaka. Endast genom att hålla  denna vetenskap dold kan man hålla oss kvar i tro på brist och maktlöshet. Man har fått oss att glömma bort vilka vi egentligen är.

Vi skulle alla förstå och inse att vi har ett liv fullt med möjligheter.
Hur då? Jo vi skulle veta att vi är av energi i olika former och att vi kan påverka vårt fält och skapade med detsamma utifrån våra önskningar och märkväl, vi skulle då också vara väldigt noga med vilka frekvenser och energifält vi skulle utsätta oss för eftersom vi skulle veta att vissa frekvenser skulle vara direkt skadliga eftersom de ändrar frekvensen / förutsättningen för friskt liv.
Vi skulle förstå vad vi är och vad som händer när vi tänker olika tankar för tankar är energifält som skapar.

Vill du veta mer om detta så läs lite om kvantfysik eller håll utkik efter fler inlägg.

Här har du kort information om vad den nya QUEX ED Biofeedback eller som man kan kalla det för Quantum healing Device är grundad på för något, nämligen kvantfysik som är vetenskapen om allt som finns är energi i olika former och i den utrustningen finns 11000 koder som är budskap till kroppens fält hur den ska rätta till obalanser, den kan tyda vad ditt hela energisystem kropp, mentalt och känslomässigt vill förmedla.

Vad är då Quantum? Det är identifieringen av den specifika elektromagnetiska frekvensen hos olika molekyler som gör det möjligt för modern vetenskap att ingripa med hjälp av ljud eller ljus och fält med information till våra energifält. Det går att sända specifika elektromagnetiska frekvensförändringar för att balansera obalanser i kroppen som skapar oönskade symtom – en upptäckt som fortsätter att ignoreras av de flesta etablerade läkemedel.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *