Sätter du ”silvertejp” över munnen på din kropp?

Sätter du ”silvertejp” över munnen när din kropp försöker prata med dig genom att uppmärksamma dina med obehagliga symtom?

 

Vad menar jag med silvertejp jo att tysta den med läkemedel som tar bort symtomen genom att döva din mest värdefulla information?!
Här är den! Ja…det gjordes ett reportage i somras.
Min story och hur jag tog mig ur min otroligt hopplösa situation som var ett kolli, så nu vet jag känslan av att inte kunna använd min kropp och inte heller veta om det skulle vara så resten av mitt liv.
Men tack vare det så hittade jag världens bästa utrustning och fick ovärderliga insikter om kvantfysiken och vad som är möjligt! 😃 Det blev mitt guld ❤
Vill man ha terapi så finns det flera bra terapeuter att välja mellan på min hemsida. Jag hinner inte ta emot klienter min uppgift är att starta nya terapeuter så fler kan få hjälp. Viktigt att sprida budskapet så ingen behöver tro att det finns obotliga sjukdomar. Påstår man det så är det för man inte vet hur man ska göra. Din kropp är magiskt om den bara får det den behöver för att läka.
Dina symtom är den bästa gåvan för det är din kropp och energisystem som berättar för dig vad som är fel. Att ta kemikalier som idag kallas för medicin är att tysta ta bort symtom inte läka utan det är som du sätter mun-kavel på den bästa information du har att till gå nämligen att lyssna på dig själv som den viktigaste röst du har.
Det QUEX ED kan göra som hjälpte mig var att se på alla plan inte bara den fysiska utan mentala, själsliga och känslomässiga vad som pågick i dessa lager och sedan skicka tillbaka information/nycklar till min kropp så den kunde låsa upp blockeringarna.
Magi? Nej inte alls bara en annan enligt mig enda sanna vetenskapen. Det är min mission att så många som möjligt ska veta att det finns. Vet man det då först kan man välja för då vet man vad man har att välja på. 😇
Enligt svensk lag så ska jag även informera om att du ska alltid kontakta sin läkare vid allvarliga symtom.
Personligen håller jag mig så långt ifrån dom jag kan förutom akutvården vi har som är bra. Så bryter jag ett ben så vet jag vart jag ska gå.
Det finns så klart undantag även här som alltid i livet.
Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *