Tack för ett fantastiskt år. Jag önskar ett sprakande 2019 till oss alla och det är just 2019 jag vill tala om idag.

Kanske du har massor att göra men… det här är viktigt.

Enligt kvantfysiken är vi alla medskapare till vår värld. Det du tänker skapar du och det du säger högt manifesteras i den fysiska världen.

Vi har fått den stora gåvan att påverka vår verklighet. Så vad vill vi ha/se/uppleva? Visste du att varje ord eller känsla har en vibration beroende på vilken intention som ligger bakom och varje vibration blir verkligheter och val i livet.

Så väljer du medvetet eller låter du slumpen och andra avgöra dina val?

Var går dina tankar när du inte har koll på dom? Dina känslor skapar dina tankar, så vad känner du och vilka tankar vill du ska styra ditt liv?

Härom dagen fick jag ett budskap till mig. Det var som en bild av en fotboll som symboliserade helheten. På bollen finns ju 6 kantiga rutor som är svarta o vita. I varje ruta fanns som en film/ illusion på en viss vibration som man kunde välja att medverka i. Vad tror ni det var som avgjorde vilken film du medverkar i? Ja just det…helt beroende vad vi väljer att ge energi så hamnar vi i en särskild film/illusion.

Godhjärtlighet, kärlek, fredligt sinne, ge och hjälpa osv. gör att vi hamnar i en viss vibration/film och möter då också människor därefter. Rädslor, avundsjuka, missunnsamhet, falskhet, ilska, bitterhet osv. gör att vi hamnar på en annan vibration i en annan film.

Det du ger får du tillbaka. Det är universums lag, orsak och verkan styr kvaliteten på våra liv.

Fotbollen med olika filmer var ett enkelt sätt att visa för mig hur det fungerar. Alla våra valda filmer genom alla liv, skördar vi i vårt liv idag. Så hur vill vi att vår framtid ska vara? Hur vill vi uppleva vår värld? Jag ber mig själv och dig, att vi tillsammans skapar en underbar fin framtid/film nästa år.

Jag ber om att vi tillsammans sprider så mycket positiva tankar och visioner vi bara kan! Att vi undviker negativa nyheter om eländes elände och fyller vår tid med positivt liv. Allt till en fin framtid för alla barn, djur och natur samt för moder jord och alla medmänniskor. Vi är inte maktlösa – Vi är makalösa!!

ALL YOU NEED IS LOVE

Med kärlek till dig GOTT NYTT 2019 Från Anna-Karin