Om mig

“Den som inte blir chockad av kvantfysiken, har inte förstått den!”

Niels Bohr (1885 – 1962)

Om mig Anna-Karin Holm Perrin
Lägg till din text för inforuta här

Jag bor ute på landet i ett gammalt torp, i en liten by mitt i naturen. Jag älskar sol och värme, vackra ställen och design.
Jag tycker om att umgås med människor som inser och tror att allt är möjligt…. man blir som den man umgås med brukar man ju säga.

Men vägen hit har inte varit rak. Hösten 2012 blev jag mycket sjuk efter ett fästingbett. Det började med nackstelhet och slutade med att jag var totalt sängliggande på grund av svåra kroppsmärtor och krävde omvårdnad 24 timmar om dygnet. Antibiotikakurerna hjälpte inte. Det enda sjukvården kunde erbjuda för mina outhärdligt svåra kroppssmärtor var antidepressiv medicin och värktabletter. Inget hjälpte och jag var mer eller mindre som ett kolli.

Jag fick höra talas om en terapeut som arbetade med kvantmedicin. Detta blev mitt halmstrå. Efter första behandlingen kände jag en positiv förändring så jag fortsatte med denna terapiform. Jag blev bättre och bättre och började sakta men säkert känna igen mig själv.

Jag beslöt mig för att köpa mig en egen device så att jag kunde behandla mig själv för jag insåg snabbt att detta var framtidens medicin. Jag återfick kraften, tankeförmågan och kroppens funktioner. Familj och vänner ställde upp som försöksobjekt, sen var allt igång.

Istället för den rullstolstjänst på flyget till Gran Canaria jag hade haft år 2014 så tog jag året därpå med mig min device i handbagaget och rörde mig i stort sett obehindrat på väg ner till solen. Devicen, min biofeedbackutrustning blev mitt livs bästa investering.

Företaget som utvecklat denna fenomenala utrustning heter QX WORLD och jag är stolt över att vara deras representant i Sverige, Finland och Kanarieöarna.

Anna-Karin Holm Perrin

Frekvensmedicin och frekvensbalansering
Prenumerera på Anna-Karin Holm Perrin, Frequence For Life’s Nyhetsbrev