Biofeedback & Balansering

Balansering med nya QUEX ED och QUEX S (Quality User EXperience) är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument utvecklats under 40 års tid av Bill Nelson och han internationella forskningsteam. QUEX ED är den nya “Rolls Roycen” bland alla Biofeedbackdevicer. Den ger oss möjlighet att mäta och analysera och framförallt balansera vibrationer och svängningstal i dina organ och hela ditt elektromagnetiska fält, kropp, tanke och känsla.

Frekvensterapi

Vi alla består av energi. Vi utstrålar elektromagnetiska fält, som ett resultat av molekylära svängningar i våra kroppar.

Välkommen till den senaste generationen av Quantum healing technologies Biofeedback Systems. 

Under årtionden har vi varit marknadsledare inom alternativ medicin, och med senaste QUEX ED omdefinierar vi vad vi vet om begreppet medicin, hälsa och välbefinnande.

Vi alla består av energi. Vi utstrålar elektromagnetiska fält, som ett resultat av molekylära svängningar i våra kroppar. 

En frisk cell har en viss vibration beroende på var den befinner sig i kroppen och det är precis det som QUEX ED och QUEX S kan läsa av och tolka för att sedan hjälpa kroppen att balansera sig.

 Olika substanser i kroppen ger olika trivectorformer. Trivectorspektret  (över 11 000 st ) till alla vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener och naturmediciner inom alla grenar, finns nu i en databas som QUEX ED och QUEX S har tillgång till och det blir viktig information till oss

Balansera kroppen

Välkommen till den senaste generationen av Quantum healing technologies Biofeedback Systems

När vi utför en balansering på dig, gör vi först ett test där vi sänder databasens alla trivectorformer till kroppen, en efter en.

 Det finns över 11000 olika trivectorformer i databasen. När din kropp tar emot dom reagerar den som om du blev utsatt för den verkliga substansen eller känslan. 

Men du känner inte av det, eftersom sändningen bara är aktiv i någon hundradels sekund. Din reaktion är dock tillräcklig för att QUEX ED eller QUEX S ska kunna läsa av hur din kropp reagerar.

 Om ett värde avviker från det normala, ser vi att det antingen är något du har behov av eller något du bör bli kvitt från.

Om det är något du saknar, kan vi tillföra kroppen det i form av dess elektromagnetiska fältet och påminna din kropp om hur den ska vibrera.

 Om det är något du bör bli kvitt, som mikroorganismer eller gifter, kan vi sända trivectorvibration/fält som stimulerar kroppen till att göra sig av med det.

Med hjälp av trivectorformer kan vi alltså justera obalanser som skapar olika icke-önskvärda symtom – eller trigga igång kroppens självläkande processer. Det vi kallar sjukdom är egentligen bara stopp på flöde. När din kropp och själ får de rätta förutsättningarna och hjälp den behöver så kan den reparera sig själv.

Din kropp är genialiskt! QUEX ED eller QUEX S behandlar inte sjukdomar utan rättar till och förebygger obalanser och stresstillstånd, vilket gör att klienten mår bättre och blir av med sina symtom.

Hela spektrumet av vågor och frekvenser är tillgängligt med oändliga möjligheter för dig att dra nytta av med hjälp av vår mångåriga expertis samt våra välutbildade Biofeedback Quantum Terapeuter runt om i Sverige. Det är dags att sätta sig själv först och göra en positiv förändring. 

Klicka här för att besöka webbplatsen QX World från skaparna och uppfinnarna av kvantumfrekvens-devicen. Du kan även kontakta oss för att få mer information och en demonstration av en QUEX Device.

Påminn din kropp

De viktigaste fördelarna med biofeedbackterapi
Kroniska inflammationer och mycket mera är några exempel på vad vi kan påminna kroppen om att lösa. Kom ihåg alla oönskade symtom är stopp på flöde, inget annat oavsett vad det kallas.
Prenumerera på Anna-Karin Holm Perrin, Frequence For Life’s Nyhetsbrev