Balansering med nya QUEXed och QUEXs (Quality User EXperience) är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument utvecklats under 40 års tid av Bill Nelson och han internationella forskningsteam. QUEXed är den nya “Rolls Roycen” bland alla Biofeedbackdevicer. Den ger oss möjlighet att mäta och analysera och framförallt balansera vibrationer och svängningstal i dina organ och hela ditt elektromagnetiska fält, kropp, tanke och känsla.

VETENSKAPEN BAKOM

Välkommen till den senaste generationen av Quantum healing technologies Biofeedback Systems.
Under årtionden har vi varit marknadsledare inom alternativ medicin,
och med senaste QUEXed omdefinierar vi vad vi vet om begreppet medicin, hälsa och välbefinnande.

Vi alla består av energi. Vi utstrålar elektromagnetiska fält, som ett resultat av molekylära svängningar i våra kroppar. En frisk cell har en viss vibration beroende på var den befinner sig i kroppen och det är precis det som QUEXed och QUEXs kan läsa av och tolka för att sedan hjälpa kroppen att balansera sig. Olika substanser i kroppen ger olika trivectorformer. Trivectorspektret  (över 11 000 st ) till alla vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener och naturmediciner inom alla grenar, finns nu i en databas som QUEXed och QUEXs har tillgång till och det blir viktig information till oss.

BALANSERA KROPPEN

När vi utför en balansering på dig, gör vi först ett test där vi sänder databasens alla trivectorformer till kroppen, en efter en. Det finns över 11000 olika trivectorformer i databasen. När din kropp tar emot dom reagerar den som om du blev utsatt för den verkliga substansen eller känslan. Men du känner inte av det, eftersom sändningen bara är aktiv i någon hundradels sekund.
Din reaktion är dock tillräcklig för att QUEXed eller QUEXs ska kunna läsa av hur din kropp reagerar. Om ett värde avviker från det normala, ser vi att det antingen är något du har behov av eller något du bör bli kvitt från.
Om det är något du saknar, kan vi tillföra kroppen det i form av dess elektromagnetiska fältet och påminna din kropp om hur den ska vibrera. Om det är något du bör bli kvitt, som mikroorganismer eller gifter, kan vi sända trivectorvibration/fält som stimulerar kroppen till att göra sig av med det.
Med hjälp av trivectorformer kan vi alltså justera obalanser som skapar olika icke-önskvärda symtom – eller trigga igång kroppens självläkande processer. Det vi kallar sjukdom är egentligen bara stopp på flöde. När din kropp och själ får de rätta förutsättningarna och hjälp den behöver så kan den reparera sig själv.

Din kropp är genialiskt! QUEXed eller QUEXs behandlar inte sjukdomar utan rättar till och förebygger obalanser och stresstillstånd, vilket gör att klienten mår bättre och blir av med sina symtom.

VI ÄR ENERGI – VAD KAN DIN KROPP JUSTERA VID BALANSERINGEN?

 • Konkreta fysiska problem
 • Psykiska och emotionella problem
 • Latenta problem och obalanser
 • Virus, bakterier, svamp och parasiter
 • Akuta inflammationer
 • Stress

VI KAN OCKSÅ PÅMINNA KROPPEN OM ATT LÖSA FLER PROBLEM SOM MAN NORMALT INTE KLARAR AV MED KONVENTIONELLA METODER:

 • Allergier och matintolerans
 • Ångest
 • Emotionella trauman
 • Kvicksilverbelastning
 • Autoimmuna problem
 • Migrän
 • Kroniska inflammationer och mycket mera

Translate »