Frequence for Life AB är generalagent för orginalföretaget QX-WORLD och vi är stolta att få presentera QUEXed och QUEXs /Biofeedbackutrustningen för dig. Det innebär att du kan köpa QUEXed eller QUEXs  här direkt via oss, samt att vi utbildar dig som vill börja använda detta som arbetsredskap. Du får stöd och support. Ta ett kvantumhopp nu för framtidens möjligheter. Investera i en utrustning till dig och ditt företag eller för dig och din hälsa. Vi har utrustningen QUEXed, Rolls Roycen av alla och som är en kraftigt uppgraderad EDUCTOR. Sedan finns  QUEXs  som är en kraftigt uppgraderad variant av SCIO.

För att enkelt komma igång träna och arbeta med marknadens mest avancerade och spännande Bio-feedbackutrustning så finns vi som svenska support och rådgivare.

Välkommen till Quantum familjens värld. Vid behov hjälper till med avbetalningsplan.

NYA QUEXed – PACK MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT

Rolls Roycen,  QUEXed NEW-PACK. Gedigen grundutbildning och svensk support ingår. Leasing ca: 3900 :- i mån.

NY QUEXs NEW – PACK MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT

QUEXs-NEW PACK  Gedigen grundutbildning kostar 5500 kronor ex moms och  svensk support ingår och du är med i en privat grupp på Fb . Leasing ca: 1450 :- ex. moms i månaden.

EDUCTOR MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT

EDUCTOR. Grundutbildning ingår. ca: 3700:- i månaden ex. moms.

Det är enkelt att köpleasa sin QUEXed eller QUEXs när du har företag. Vi har samarbete med Svea Ekonomi vilket gör att vi erbjuder avbetalningslösningar.

Som ni ser ovan har vi lämnat lite prisexempel på leasing av utrustningen för framtidens medicin, Quantum Healing Technologies. Dessa varierar beroende på hur lång tid du väljer att dela upp din leasing på. Här i exemplet har vi valt 60 månader.

Grundutbildning  är en bra start med 600 sidors PDF kompendium. Kurs med en av våra bästa lärare.

Lätt att köpa till fortutbildning för den som önskar. Priser anges i Euro pga. att kronan varierar lite.

Självklart betalar du i Svenska pengar efter att vi räknat ut exakt pris i förhållande till Eurokursen.

När din leasingtid har gått ut så är det ett restvärde på 5% som ska betalas sedan äger du din utrustning.

Translate »