Det är en djungel med olika frekvensutrustningar och svårt att välja och veta vad som är viktigt.

Jag har valt att arbeta med effektfullhet, kvalitet och säkerhet och oändliga möjligheter som ger resultat, därför har jag valt att arbeta tillsammans med skaparna och uppfinnarna av Quantum healing devicerna.

Frequence for Life AB är generalagent för orginalföretaget QX-WORLD och vi är stolta att få presentera QUEXed och QUEXs /Biofeedbackutrustningen för dig. Det innebär vi finns tillhands för dig att underlätta ditt köp av de senaste modellerna QUEXed eller QUEXs  här direkt via oss, samt att vi utbildar dig som vill börja använda detta som arbetsredskap. Du får stöd och support. Ta ett kvantumhopp nu för framtidens möjligheter. Investera i en utrustning till dig och ditt företag eller för dig och din hälsa. Vi har utrustningen QUEXed, Rolls Roycen av alla och som är en kraftigt uppgraderad EDUCTOR. Sedan finns  QUEXs  som är en kraftigt uppgraderad variant av SCIO.

För att enkelt komma igång träna och arbeta med marknadens mest avancerade och spännande Bio-feedbackutrustning så finns vi som svenska support och rådgivare.

Välkommen till Quantum familjens värld. Vid behov hjälper till med avbetalningsplan.

NYA QUEX-ED – PACK MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT. Stora Paketet, för dig som vill ha det bästa med extra allt. 5 ggr kraftfullare än de andra 2 varianterna.

Stora paketet med extra allt. För dig som vill ha det bästa och allt inkluderat  QUEXed NEW-PACK. Gedigen grundutbildning och svensk support ingår.

Det här är obegränsat med vad du kan göra. Kraftfull utrustning som rekommenderas varmt för dig som vill ha eller har klinik och klienter.

Den mest avancerade och kraftfullaste devicen på markanden i dag. Det finns enkla automat program i den så man kan starta från dag 1. Men du kan även ha ett långt lärande om hela energisystemet vi har på alla nivåer. Känslor, mentalt och fysisk. Självklart kan du köpa den direkt eller så finns köpleasing

Leasing ca: 4000 :- ex moms i mån.

Vid kontantköp 21 000 euro plus moms.

NY QUEX-S NEW – PACK MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT. Mellan paketet. För dig som börja med den mindre utrustningen, lägga till och utöka med 2 extra moduler.

Mellan paketet Riktigt bra för dig som vill har lite mer än grunden men ändå inte vill köpa extra allt. QUEX-S -NEW PACK  Grundkurs och 2 otroligt bra tillval av program att arbeta i och med samtidigt, du kan alltså arbeta i 3 program och nivåer samtidig. Jag finns här som din svenska support och du är med i en privat grupp på Fb så du ingår i Sveriges kontaktnät med Kvantum terapeuter. Självklart kan du köpa den direkt eller så finns köpleasing.

Leasing ca: 1900 :- ex. moms i månaden.

Vid kontantköp 9998 euro plus moms.

QUEX-S MED UTBILDNING OCH SVENSK SUPPORT. Lilla paketet. För dig som vill börja enklare med en otroligt prisvärd utrustning men med möjlighet till uppgradering

Bas paketet. Otroligt prisvärd QUEX-S med grundutbildning. Självklart kan du köpa den direkt eller så finns köpleasing.

Leasing ca: 1400:- ex moms i månaden.

Vid kontant köp 7999 euro plus moms.

Det är enkelt att köpleasa sin QUEXed eller QUEXs när du har företag. Vi har samarbete med Svea Ekonomi vilket gör att vi erbjuder avbetalningslösningar.

Som ni ser ovan har vi lämnat lite prisexempel på leasing av utrustningen för framtidens medicin, Quantum Healing Technologies. Dessa varierar beroende på hur lång tid du väljer att dela upp din leasing på. Här i exemplet har vi valt 60 månader.

Grundutbildning  är en bra start med 600 sidors PDF kompendium. Kurs med en av våra bästa lärare.

Lätt att köpa till fortutbildning för den som önskar. Priser anges i Euro pga. att kronan varierar lite.

Självklart betalar du i Svenska pengar efter att vi räknat ut exakt pris i förhållande till Eurokursen.

När din leasingtid har gått ut så är det ett restvärde på 5% som ska betalas sedan äger du din utrustning.

Translate »