Frequence for Life AB  är generalagent för orginalet EDUCTOR & SCIO/Bio-feedbackutrustningen och finns till för dig. Det innebär att du kan köpa SCIO och EDUCTOR här direkt via oss, samt att vi utbildar dig som vill börja använda detta som arbetsredskap. Du får stöd och support. Ta ett kvantumhopp nu  för framtidens möjligheter. Investera i en utrustning till dig och ditt företag eller för dig och din hälsa. Vi har utrustningen EDUCTORN som är Rolls Roycen av alla. För att enkelt komma igång träna och arbeta med marknadens mest avancerade och spännande Bio-feedbackutrustning så finns vi som svenska support och rådgivare. Välkommen till Quantum familjens värld. Vid behov hjälper till med avbetalningsplan .

Det är enkelt att leasa sin SCIO eller EDUCTOR när du har företag. Vi har samarbete med Svea Ekonomi vilket gör att vi erbjuder avbetalningslösningar.

Som ni ser ovan har vi lämnat lite prisexempel på leasing av utrustningen för framtidensmedicin.  Dessa varierar beroende på hur lång tid du väljer att dela upp din leasing på. En Ny SCIO kostar med all utbildning och alla tillbehör förutom en dator  10 000 Euro och EDUCTOR 19500 Euro plus moms. När din leasings tid har gått ut så är det ett restvärde på 5% som ska betalas sedan äger du din utrustning.