Anna-Karin Holm Perrin Frequence for Life

Vill du ha det bästa? Titta på klippet om du vill veta mer!

Vill veta mer om hur QUEX ED? – Quantum Biofeedback healing teknologi fungerar. Varsågod, 10 min videoklipp! … Framtidens medicin redan idag.

Nu börjar massmedia också prata om det här, dock går utvecklingen framåt men i snigelfart om man jämnför vad QUEX  devicen kan göra. Kom ihåg vi är energifält och vi komuniserar med detsamma.

Hur då? Ja ett exempel kan ju vara att du kliver in i ett rum och plötsligt känner du av någon känsla i rummet… det är inte du det kommer från de som sitter i rummet.

Du är alltså ett energifält  som kan plocka upp energin som är information till dig. Det är så universums språk fungerar. Det är också så denna QUEX device fungerar.

Den stora skillnaden är att den inte bara mäter och tar in och visar dig  information om dig den kan också balansera oönskade energiformar som skapar oönskade symtom.

Quantum Biofeedback – Kan du mäta det så kan du förändra det.

Det visse Nicolas Tessla långt tillbaka. Vetenskapen heter Kvantfysik allt annat är baserat på felaktiga grunder. Önskar att barnen i skolan fick lära sig den här vetenskapen.

Åhh vilken värld vi skulle ha och vad bra många skulle må.

Dela inlägget

3 reaktioner på ”Vill du ha det bästa? Titta på klippet om du vill veta mer!”

    1. Hej om du frågar mig så är alla oönskade symtom stopp på flöde. Detta betyder att allt som är du kan börja ta emot information som skickas vi säger att man Re-educate the body. Vi påstår aldrig att vi botar någo sjukdom eller botar någon för det får man inte säga i Sverige. Däremot så påminner vi kroppen/ditt system om hur den själv ska göra för att må bättre. Så jag man kan arbeta med allt som är en levende varelse. Detta eftersom vi är energifält och det bevisar vetenskapen som heter kvantfysik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *