Terapeut-Ewa-Lundin

Grattis Karlskoga till er Frekvensterapeut QUEX ED

Jag arbetar med både människor och djur, mest djur då jag tänker att de har svårast att få hjälp med sina problem.

Jag som djurägare känner när mitt djur inte mår bra, det kanske inte alltid är något man kan sätta fingret på, man bara vet att något inte stämmer.

Det är väldigt svårt att få hjälp med någonting som man inte ens kan sätta ord på. Ett exempel är min egen gamla pudeltant som plötsligt började vakna flera gånger varje natt, ett beteende hon aldrig tidigare haft.

Vi åkte till veterinären som gjorde en seniorkoll men som inte hittade minsta fel på henne, tvärt om alla värden var jättefina för hennes ålder. När jag körde henne i min maskin hittade jag ett antal obalanser, jag balanserade upp hennes lilla kropp ett par gånger och hon sov därefter nätterna igenom, precis som vanligt, livet ut.

Ofta är det små störningar som ställer till det, som att gå med ett gruskorn i skon, och när man kan ta bort det där gruskornet mår man så mycket bättre.

Att balanseringen gör skillnad kan man så tydligt se på djuren, de känner inga tvivel eller funderar över någon placeboeffekt. Djuren är oftast vidöppna för att ta emot det som bjuds och de djur som kommer på återbesök vet exakt vad som väntar. Minns med värme i hjärtat en liten yorkshireterrier som kom på återbesök, han slet sig ifrån matte vid ytterdörren o rusade in genom huset genom och förbi hela min skallande pudel-pumiflock och rakt in i rummet för balansering, svansen gick som en propeller. Han visste att han mådde gott av det som hände där i det rummet.

Idag har jag en liten stuga ute på tomten där vi är helt ifred från mina skallande pumisar, vi är nära skogen och det är en lugn fin miljö. Både djur och människor hittar ett lugn där som gör balanseringen lättare att ta emot.

 

En person som kommit till mig för balansering skriver så här: ”Jag har nu flera gånger blivit hjälpt när läkarvetenskapen inte riktigt räckt till att få ordning på min mage (och därmed också min sömn) som krånglar. Redan dagen efter behandlingen har jag med hjälp av SCIO blivit bättre”. En annan person säger att det är så skönt att slippa ifrån de ofrivilliga ögonrörelser som gör att det är otroligt jobbigt att fokusera blicken när man ska läsa eller göra annat som kräver god detaljsyn. En balansering var fjärde vecka har gjort stor skillnad. Som en stor bonus har dessutom tinnitus besvären blivit mycket mindre

. Du är varmt välkommen till mig här i skogskanten ❤ Ewa Lundin https://www.facebook.com/JyckeFixFrekvensbalansering Kontakt: måndag – fredag mellan kl 10.00 – 17.00 på tel 073 52 315 11

 

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *