Till Terapeut – Föreläsning! Limbiska systemet i din hjärna – God hälsa genom att läka dina känslor

 

 

 

 

 

TILL TERAPEUT – FÖRELÄSNING! LIMBISKA SYSTEMET I DIN HJÄRNA – GOD HÄLSA GENOM ATT LÄKA DINA KÄNSLOR

 

Känner du till det limbiska systemet som är i din hjärna och vad den har för funktion?

 

Ja det gör du säkert, speciellt om du är psykolog och hälsocoach och är intresserad av just detta område där alla minnen lagras och därmed också enkelt kan triggas av som blir stressfaktorer i hela ditt system. Vi påverkas av energi och frekvenser.

Joe Dispensa, Greg Braden och många fler föreläser om detta om och om igen. Nicolas Tesla och Wilhelm Reich var tidiga föregångare. Vetenskapen heter Kvantfysik och lyftes upp i Nobelpriset 2022. Så sakta men säkert kommer den traditionella forskningen ifatt, det är bra.

I den här föreläsningen kommer jag visa hur hälsa och att läka känslor hänger samman.

Hur kan vi kan jobba i Kvanutmfältet ?

Jag vågar påstå att du kan aldrig bli riktigt frisk utan att läka din känslomässiga kropp. Det är dags att se helheten o och hur vi kan lösa vissa sk kroniska områden.

Här nedan är en länk till en helt gratis föreläsning där jag visar vad som sker i din kropp när du håller kvar tex ilska, rädsLor och programmeringar som inte är gynsamma längre.

Jag kommer också visa hur och var man ska arbeta med sig själv eller sin klient.

Välkommen att anmäla dig under länken som står: Anmäl dig här, klicka. Då får du upp ett formulär som du kan fylla i dina uppgifter och sedan få en zoomlänk 30 min innan vi börjar för att öppna upp och lyssna och lära.

https://preview.mailerlite.com/t3u3a4f4j5

 

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *