Susann och Anna-Karin Holm Perrin

God hälsa genom läkning av dina känslor

Hej här kommer det en video Susann och jag har gjort. OBS! för att se filmen , scrolla ner.

Det finns sååå mycket jag skulle vilja förklara för dig. Så mycket jag vill dela och framförallt visa dig. Hur är det möjligt att Amygdala, Hippocampus och ditt Limbiska system i hjärnan påverkar hela din fysiska hälsa. Jag det kanske låter lätt när vi sitter och pratar men det finns så mycket vi inte fått lära oss om vilka vi är och vår egna kraft och vilken hjälp man kan få genom att använda sig av kvantum biofeedback / QUEX ED, fråga mig jag vet.

Jag har varit ett kolli och skulle aldrig mer bli människa. Här sitter jag idag och vill inget hellre än at du ska se och förstå vad jag ser och hur det är möjligt.  Suveränt verktyg för de som redan är terapeuter. Detta verktyg används utifrån vad du arbetar med inom för område som terapeut och hur mycket du kan.  Sedan handlar det om den som är mottagare att  ta emot och även såklart ändra på det som gjort dig sjuk. Det är just det som gör det så effektfullt med att arbeta med limbiska systemet eftersom jag personligen anser att obalans i hälsa är till stor det sammanknytet med som jag kallar det för falska sanningar.

Jag kommer förklara detta mer ingående för dig.

Om inte för lång framtid kommer jag göra en föreläsning om det ämne jag bara nuddar vid i denna video. Vi ses snart igen.

Varma kramar

 

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *